Gratis - Sparkelsz!

VOLG DEZE GRATIS WORKSHOPS - in omgeving Amsterdam en binnenkort ook online

REGIO AMSTERDAM

Hoe kun je hieraan deelnemen?

​Vrijwel iedere Zondagmiddag is er om 14.00 uur een leuke GRATIS workshop Essentiële olie en jij bent van harte welkom! Heb je je aangemeld, neem dan ook gerust je vriendinnen mee - gezellig! Wat gaan we doen....je leest er verderop meer over.

AANMELDEN? Stuur een mailtje naar Marjanne0101@gmail.com. Je ontvangt dan de adresgegevens. Stuur mij gerust ook een mailtje als je interesse hebt voor een bepaalde workshop waar nog geen data van bekend zijn, dan houd ik je op de hoogte. 

​​NB : deze workshop worden je gratis en zonder verplichting aangeboden, wanneer jij nog GEEN Young Living klant bent! 

OPTIONEEL: in overleg kan er ook een workshop bij je thuis voor jou en je vriendinnen worden georganiseerd, lijkt dit je leuk, informeer gerust naar de voorwaarden.​

DATA

oktober :  20 -26

november:  3-10-17

​14.00 - 16.30

DATA

binnenkort beschikbaar

DATA

binnenkort beschikbaar

DATA

binnenkort beschikbaar

Wat ga je leren in deze workshop? 

Wat essentiële olie is - hoe het werkt en een aantal toepassingen. Je kunt de olie voelen, ruiken en soms zelfs proeven. Je krijgt uitleg over de verschillende gradaties olie, zodat je een goede keuze kunt maken. De exacte inhoud blijft nog even een verrassing, ook omdat er verschillende thema's zijn. Je gaat in ieder geval wel iets leuks maken om mee naar huis te nemen. En je krijgt altijd ook persoonlijk advies op maat.

​Verder worden er in de nabije toekomst (Jan 2020) ook specifieke workshops gegeven, met meer aandacht voor natuurlijke huidverzorging en make up, gezonder leven: fitter, sterker, slanker en natuurlijk huishouden zonder chemische producten.

ONLINE WAAR EN WANNEER JE WILT

Enne - BINNENKORT ook een online workshop die je in 5 delen kunt volgen waar en wanneer je maar wilt.

​Daar kun je je wel alvast voor aanmelden - dan houd ik je op de hoogte wanneer deze beschikbaar is

* Met mijn aanmelding geef ik Marjan toestemming om me op de mailinglijst (Workshop-Online) te zetten en nieuwtjes hierover te mailen.


NB : ik ben geen arts en geef geen medische adviezen. De tips die ik geef voor een natuurlijk huishouden zijn gebaseerd op eigen ervaringen van mijzelf of mijn vrienden. Bij gezondheidsklachten dien je altijd een arts te raadplegen.