Gratis - Sparkelsz!

​ GRATIS WORKSHOPS - in omgeving Amsterdam 

REGIO AMSTERDAM

Hoe kun je hieraan deelnemen?

​Meedoen aan​​​ een leuke GRATIS workshops Essentiële olie -  jij bent van harte welkom! De data zijn in overleg en de worskhops geheel op maat.  Naar welk gebied gaat jouw voorkeur uit? Stuur een mailtje en vraag naar de beschikbare datums voor de workshop van jouw keuze. Neem ook gerust je vriendinnen mee - gezellig! Wat gaan we doen....je leest er verderop meer over.

AANMELDEN of meer INFO? Stuur een mailtje naar marjanne0101@gmail.com. Je ontvangt dan de adresgegevens. Stuur mij gerust ook een mailtje als je een andere vraag hebt - ik help je graag verder. 

​​NB : deze workshop worden je gratis en zonder verplichting aangeboden, wanneer jij nog GEEN Young Living klant bent! 

OPTIONEEL: in overleg kan er ook een workshop bij je thuis voor jou en je vriendinnen worden georganiseerd, lijkt dit je leuk, informeer gerust naar de voorwaarden.​

​INFO

​Algemene basiskennis

alles over essentiële olie

​INFO

​Natuurlijke alternatieven voor

​huishouding en schoonmaak


INFO

Natuurlijke make up

​schoonheids- en lichaamsverzorging

​INFO

Fitness, wellness

​ondersteun gezond gewicht

Wat ga je leren in deze workshop? 

Wat essentiële olie is - hoe het werkt en een aantal toepassingen. Je kunt de olie voelen, ruiken en soms zelfs proeven. Je krijgt uitleg over de verschillende gradaties olie, zodat je een goede keuze kunt maken. 

​Verder leer je alles over de vele verschillende producten die je zelf kunt maken met essentiële olie en de producten die er al bestaan en zijn samengesteld met 100% puur natuurlijke First Grade Therapeutische essentiële olie. (Klasse A)

De exacte inhoud blijft nog even een verrassing, ook omdat er verschillende thema's zijn. Je gaat in ieder geval wel iets leuks maken om mee naar huis te nemen. En je krijgt altijd ook persoonlijk advies op maat. Stel je vraag gerust.

​Verder worden er in 2020 ook specifieke workshops gegeven, met meer aandacht voor natuurlijke huidverzorging en make up, gezonder leven: fitter, sterker, slanker en natuurlijk huishouden zonder chemische producten.

OP AFSPRAAK OOK 1-OP-1 INFOGESPREKKEN

Heb jij geen zin in een workshop maar wil je wel een persoonlijk gesprek? Dit is mogelijk via FaceTime, Zoom of op locatie.

​Hier kun je je eenvoudig voor aanmelden - stuur een mailtje naar marjanne0101@gmail.com of vul het formulier in.

* Met mijn aanmelding geef ik toestemming om me op de mailinglijst te zetten en nieuwtjes hierover te mailen.


NB : ik ben geen arts en geef geen medische adviezen. De tips die ik geef voor een natuurlijk huishouden zijn gebaseerd op eigen ervaringen van mijzelf of bekenden.    Bij gezondheidsklachten dien je altijd een arts te raadplegen.