VERDIEN MET YOUNG LIVING EN WORD ESSENTIËLE OLIE COACH!

​Heb jij interesse om te gaan werken met het allerleukste product dat er bestaat en een eigen business op te bouwen?

Ben je ambitieus en heb je zin om samen met een coach en een goed plan aan de slag te gaan?

En ben je gepassioneerd om meer te leren over essentiële oliën? Voor gebruik bij mens en dier, schoonheidsverzorging en huishouding enz enz?


Ontdek  de verschillende mogelijkheden!


Wil  je alvast  interessante blogs lezen, omdat je meer wilt weten over hoe je met Young Living ook een extra inkomen kunt verdienen. Of je dit nu parttime naast een baan in loondienst wilt doen, of dat je misschien wel echt fulltime (bv in je eigen praktijk) met de olie iets zou willen doen, maar nog niet helemaal precies weet hoe je dit het beste zou kunnen invullen.

  • Hoe je starten kunt en wat je het kan opleveren en wat de doorgroei mogelijkheden zijn, lees je in de blog Geld verdienen met YL. En in deze blog introduceert Katinka enkele 'geheimen' van het verdienmodel bij Team Oil2Bloom.
  • Verder heb je toegang tot de Business Academy met trainingen, tips, inspiratie en tools waarmee je betere resultaten kunt bereiken. Je krijgt in ieder geval goed begeleiding en steun van je enthousiaste coach en een magnifiek team! Hier kun je een video bekijken dat meer uitlegt over het HOE en WAT wanneer jij interesse hebt om aan de slag te gaan.
  • En misschien ben jij wel ondernemer.... Maar heb je nog niet het inkomen waar je van droomt en heb je belangstelling om dit inkomen aan te vullen. Lees dan het   inspirerende verhaal van hoe je leven er uit ziet als YL onderneemster.

EXTRA VOORDEEL dat je zelf ook meteen je EIGEN Lifestyle verbetert!

WIL JIJ VAN START?

​.


Mail me (marjanne0101@gmail.com) en dan vertel ik je er meer over. Ook kun je me altijd mailen voor al je vragen en is er een Facebookgroep TEAM OIL2BLOOM waar je alle tips en adviezen krijgt voor een succesvolle aanpak. Er is een hele  Business Academy + Facebookgroep waar je 24/7 ondersteuning krijgt - dat is uniek en vind je nergens anders! Alle ingrediënten zijn aanwezig om de spreekwoordelijke taart te bakken, je moet hem alleen wel zelf maken ;-)


​Enne - aangezien ongeveer 90% van ons Team momenteel uit vrouwen bestaat, zijn ook mannen zeer welkom!

Want behalve olie zelf - hebben we complete productlijnen in Wellness & Fitness, Natuurlijke Schoonheidsverzorging en Make Up, Natuurlijke Huishoud & Schoonmaakproducten, een assortiment voor in de keuken, tot zelfs een Baby-en Kinderverzorgingslijn.Wanneer je doet wat je leuk vindt- kun je meer genieten!

Kijk je een dagje mee met Katinka? Lees hier hoe met Young Living je leven kan veranderen!

​03-10-2019, Wenduine (BE) Katinka en Marjan